Nötspett från ICA Maxi idag och 849 dagar sedan viktresan startade.

Sitter och skrollar i bildgalleriet i telefonen. Det är fantastiskt så mycket som har hänt på dom här 27 månaderna eller 849 dagarna.

Mycket god mat och många matbilder har det blivit. Det har även blivit mycket uteätande nu på sommaren. Några undrar om inte det blir dyrt att äta ute. Jo det blir det säger jag men räknar man bort allt jag köpte förr som t.ex. 1 kg godis varje lördag och söndag, sötdrickor, chips, öl, pizzor någon gång i veckan, chokladbitar som färdkost till jobbet, brämhultjuice (drack 1 liter per dag), all mjölk (drack 1.5 liter per dag) osv. då landar man totalt på ungefär samma summa. Ingen reagerar på det sättet att äta.

Tänkte göra en enkel middag idag.

Färdigköpta nötspett från ICA Maxi och kör dom i grillpannan.

Till det blir det urgröpta zuccini som fylls med riven stark ost, röd lök och små klippta bitar av rostbiff eller chorizo.

In med dom i ugnen i ca 15 minuter i 200 grader.

Den överblivna osten lägger jag i små högar i en långpanna på ett bakplåtspapper och gör goda ostchips av. In i ugnen 200 grader ca 7 minuter. Krydda innan. Jag kör grillkrydda.

Vill du ja ytterligare komponenter så ta lite grönsaker du gillar.

En god bearnaisesås sitter fint till.

Får försöka att hitta någon bra före/efterbild som peppbild i morgon. 850 dagar känns ju som en rätt lång tid men en titt i backspegeln visar att lite kortare tid än 1 år var tiden det tog att minska i vikt. Resterande tid har jag fortsatt med kosten men även ökat träningsdosen. Nu håller jag blodsockret bra, likaså vikten men nu gäller det att hitta rätt för att öka muskelmassan. Det skulle kanske betyda en viktökning men att placera lite muskler på rätt ställen gör inget. Det är den stora onödiga extravikten bl.a. runt midjan och magen som är skönt att blivit av med.

Gjorde en lista med delmål maj 2016. Lite ostrukturerad men det går nog att följa. Målen är uppfyllda.

Ha en bra dag tills vi ses på bloggen i morgon och då blir det någon peppbild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s