En helg med utemat. Ska bli skönt att komma hem och laga egen mat igen

Nu var det 3 månader sedan jag besökte en nära anhörig i Borlänge så det var dax att åka upp igen.

Hotellen var överfulla pga Dalecarliafestivalen så jag bestämde mig för att bo i Falun. 17 km bort. Det var nära och bra.

Började utforska Falun och kom ihåg att det finns ett café som har en del LCHF alternativ. Jag tog en ”fettkaffe”. (Kaffe, smör och ev någon kokosolja). Det var riktigt gott.

Passade även på att ta ett pass bodypump på Actic City på Gruvgatan 7. Fräsch utrustning för att vara ett äldre gym. Träffade några som undrade vad jag var för utböling. Den ena visade sig vara den första trummisen i Sabaton, och numera medlem och grundare av bandet Civil War som såklart finns på Spotify.

Efter besöker hos min anhörig så blev det utgång med middag och fotboll på O’Learys. England vs Belgien. Tråkig match men ganska god mat. Ryggbiff med tomatsallad och 2 dippsåser.

Som vanligt på hotell så är det ju goda frukostar. Besök hos min anhörig under dagen och sedan middag på kvällen.

På kvällen gick jag till Blackstone. (http://www.blackstonesteakhouse.se)

Ett trevligt alternativ där du beställer kött, fisk eller fågel som du grillar på en 400 grader varm svart sten. Det blev en 220 grams ryggbiff. Till det väljer du olika såser. Jag valde bearnaise och chorizomayo. Galet gott.

Sedan var dag 2 till ända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s