Tillbaks till vanliga rutiner igen efter midsommarmat och fotboll.

Trots långhelg så känns det som om tiden rusade förbi. Sommartider i gymmets schema gör att rutinerna bryts och det gäller att hitta alternativ för att dels inte tappa för mycket av det jag uppnnåttt och dels för att det är kul att träna.

Många personer i LCHF- grupperna frågar om alternativ till midsommarlunchen. För mig så är det i stort sett samma till midsommar som till jul och påsk. Midsommarlunchen hos mig såg ut såhär. (Dock kan jag inte äta knäckebröd som var till andra personer) tillkom gjorde cleaneatings fröknäcke till mig.

På lördagen blev det tid för ett pass bodypump. Normalt brukar det ligga 2 pass efter varandra men sommarschemat har ändrat på det. Det var ett bra pass som Viktoria S. höll i. Min energiboost och träningssupport var oxå med. Grymt kämpat.

När träningen var slut så började det närma sig lunch. Den skulle intagas tillsammans med min mamma. Det blev Jensens Bøfhus i Brunnsparken.

Till middag valde jag en 300 g ribeyesteak, gräddig stuvad spenat, en bearnaisesås och en chilimayo. Köttet var perfekt stekt och allt smakade bra.

Som tur var orkade inte min mamma hela sin bit så jag fick ca 50 g extra.

Sedan bara det hemåt för att ladda inför fotbolls vm och tysklandsmatchen. Vi vet ju alla hur det gick med det snöpliga frisparksmålet sista minuten och den missade straffen som domaren bortsåg ifrån. Den bittra eftersmaken med påhoppen mot Jimmy Durmas känns bara så tråkig. Dom som kritiserar på ett rasistiskt sätt är både fega och hör inte hemma här. Förresten skulle ingen av dom platsa i landslagstruppen. Snyggt statement dagen efter där Janne A och Jimmy Durmas gjorde uttalanden till media med hela truppen bakom sig. Fuck Racism.

Lite rester från midsommar slant ner i alla fall som tilltugg till matchen.

Hittade även en sillburk men den är inte så mycket LCHF 🤣🤣

På söndagen fick jag det fina uppdraget att vara smakråd vid inköp av kostym till sonen. Kusinen gifter sig snart så det är dax att uppdatera garderoben.

Han ska slippa att vara med i bloggen men denna kostymen blev det till slut.

Shoppingturen avrundades med en brunch på Ristoria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s