Oskarshamn. Halvmulet. Fotboll. God mat och riktigt fin service på Badholmen.

Idag var det en lång dag med föreläsning och utbildning på en skola i Västervik. Teknik och Naturlärare fick sig en kickoff i ett projekt som handlar om Lean production. Alltså hur man kan jobba med verksamhetsförbättringar på enkla sätt. Jag utför ett uppdrag för Teknikcollege http://www.teknikcollege.se

Efter det var det dags att packa ihop och bege oss till Oskarshamn och checka in på First Hotell Ett. Ett trevligt hotell som var lite modernare än hotellet i Västervik.

När det var incheckat och klart och Belgien vunnit sin match mot Panama så började det kurra i magen. Jag hittade en fin restaurang som heter restaurang Badholmen. Dom har ett omnämnande i år i White Guide.

Där blev jag serverad av en riktigt duktig och trevlig servitör som heter Ludvig. Han sommarjobbar på restaurangen och har trots sin unga ålder ett utvecklat servicesinne. Eftersom jag inte äter kolhydrater så såg Ludvig till att se till att min räkmacka serverades utan macka och att mitt rosévin var torrt.

Så här gott såg det ut.

Nu i hotell lobbyn för att kolla på Tunisien – England.

Skönt och kul att vara ute och arbeta men jag saknar min träning och framför allt min träningdinspiration. Du betyder mycket för mig. Tack. Du vet vem du är. Hoppas att du tränar på och mår bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s