Västervik. Sol. Fotboll. Entrecote.

Efter att ha kört hela eftermiddagen i regn så klarnade himlen upp ju närmare Västervik jag och min kollega kom.

Vi lyssnade på fotboll. Jag gillar ju Tyskland så för mig var det inte en kul eftermiddag. Mexico vann efter att ha ägt första halvlek där dom chockat Tyskland. Mexico tog ledningen ganska tidigt i första halvlek.

Tyskland kom tillbaks men dom fick aldrig in bollen i mål. Det var första gången på över 25 år som Tyskland förlorat en premiärmatch.

Jag och min kollega gick till http://www.saharavastervik.se Restaurang Sahara som är en enklare sportbar. Det var riktigt bra mat och trevlig service. Medan vi åt blev det fotbolls vm. Brasilien – Schweiz.

Även denna matchen slutade fel enligt min tipsrad. Det blev 1-1 och jag hade tippat 3-0 till Brasilien.

Men maten var bra.

Jag beställde en entrecote med wokade grönsaker.

Min kollega festade till och tog en ost och charkbricka. Den såg riktigt god ut.

Observera att detta är till 1 person.

Ha det nu gött alla kämpar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s