Förseningar på tåget. Tur att jag hade med lite ost, på tuff tuff tåget upp mot Stockholm.

Sådär då har man varit iväg 1 timme och 50 minuter och borde varit halvvägs. Tyvärr 40 minuters försening pga att trafikverket reparerar i Alingsås och Herrljunga. Vi borde varit framme i Stockholm 18.24 men förmodligen så lär det dröja lite till.

Till MTRs fördel är ju att dom hela tiden informerar så att inte kunden undrar vad som händer. Redan 60 minuter innan start förvarnades resenärerna via sms om spårarbetet.

En sån extra tid kan ju vara en sak som gör att det slarvas med kosten. Tur att jag hade en matlåda med lite ost med mig. Saint Agur ädelost, parmesan och en påse Castello Popper cheese. Det satt fint. Dessutom så fanns det gott vin att köpa bara 2 bänkrader bakom min plats på tåget.

Ser fram emot att vädret i alla fall är bättre än det varit i göteborg och fram till Skövde.

Tänker på att i stället för att sitta och vänta på banverket kunde jag varit och tränat med min fantastiska inspirationskälla. Hoppas i alla fall att hen tränar för mig oxå. Längtar till gymmet nu när tåget bara står still.

Nu verkar det som om det lättar upp och vi rullar fram, saaaaktaaaaaa.

2 reaktioner till “Förseningar på tåget. Tur att jag hade med lite ost, på tuff tuff tåget upp mot Stockholm.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s