Kaffe och jordgubbar med grädde på Rosencaféet i Göteborg rekommenderas.

Innan gårdagens träningspass så blev det blivit lite klädprovning. Tänkte köpa ett par ljusa chinos till min linnekavaj. Det var svårt att välja färg men storleken vet jag nu. 31/32 . Får gå tillbaks till NK herrtrend och ta med linnekavajen så jag ser om det matchar. Det är den jag har på mig på bilden nedan.

Sedan blev det en kaffe och jordgubbar med grädde på Rosencaféet. Det smakade bra även om det var lite för många jordgubbar kolhydratmässigt sett. Men jag får träna bort dom senare på ett pass bodypump.

Har börjat äta innan träningen då jag märkt att jag orkar köra hårdare när jag fyllt på med protein. Det blev en laxsallad med avokadojalapenio och basilkadressing. Köpte den på JOS på avenyn.

Tränade på riktigt bra. Känner i kroppen att det gjorde gott. En timme bodypump tar på krafterna rejält.

Var både trött och hungrig när jag kom hem. Tur att det fanns rester att mumsa på. Tacos är aldrig fel. Mer bilder och recept på bl a guacamolen finns i gårdagens inlägg.

Idag åker jag till Stockholm efter lunch.

Ha en go dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s