Restmat/Festmat

8 timmar efter fiskgratängen känner jag mig inte jättehungrig men eftersom jag vill göra uppföljning på vad jag ätit så finns det lite utrymme. Äter jag allt i matlådan så överskrider jag med råge vad jag borde äta. Jag får nog dela upp den på 2 och ha till frukost i morgon.

Kanske en konstig kombo men det blev ryggbiff och tacos. Med massa grönsaker. Packade även med lite bearnaise.

Frukost + lunch + middag

Kolhydrater: 10g + 17 g + 3 g = 30 g

Protein: 28 g + 36 g + 42 g = 106 g

Fett: 88 g + 35 g + 37 g = 160 g

Kcal: 950 + 531 + 518 = 1998 kcal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s