Nytagen peppbild

Har ju själv noterat att det hänt en del på vikten och därför är det kul att se nya bilder.

Senaste uppdateringen viktmässigt är att när jag började väga mig låg jag på minst 92 kg och slutade väga mig vid ca 72. Har förmodligen inte gått upp i alla fall. Kläderna blir större men har varit stabil i 12 månader.

Senaste uppdateringen midjemått är att jag började på minst 112 cm runt midjan och nu i morse 88 cm. Så 24 cm har försvunnit. Så gött.

När jag var upp i Stockholm och föreläste om förändringsarbete den 15 maj så hade jag förmånen att bli både intervjuad och fotograferad av proffs.

Hoppas kunna länka till den kommande artikeln när den ligger ute. Det är alltid kul att gå visa vad man gör. Speciellt när det går bra. Bilderna är tagna vid Hedvig Eleonora kyrka alldeles vid Storgatan 5 där Teknikföretagen har sitt säte.

Må gott allihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s