Matlåda med ryggbiff blir bra en måndag som går i solens tecken.

Försökte utnyttja solen på bästa sätt igår och samtidigt tänka på vad jag äter. Efter en frukost på ägg och muggbröd började dimman lätta upp. Så det blev en promenad in till trädgårdsföreningen till trädgårdsföreningen och Rosencaféet.

Väl där är det alltid svårt att få bord i solen men efter att ha beställt en Americano med grädde (baristan tyckte det var konstigt med grädde i) fick jag ett bra bord mot väggen med både lä och sol.

Sedan blev det en rask promenad hem för att göra dagens bestyr. Vädret var bra och jag bestämde mig för att åka ut till havet och lägga mig platt och få lite mer sol. Ser ju på bilden ovan att jag är lika blek som ängeln bakom mig i fönstret 🤔😂.

Efter ca 90 minuter fick det vara nog och det var dax att förbereda middagen innan ett träningspass bodypump. Som tur var skulle bästa träningsinspiratören vara med så det kändes bra. Bara det triggade mig att hinna hem, förbereda mat och sedan träna.

Efter träningen fick jag äntligen prova min middag som jag förberedde innan passet. Ett par ryggbiffar på vardera 250+ gram och ugnsvärmda grönsaker. Broccoli, purjolök, paprika, gurka, fetaost bland annat.

Till detta så blev det en avokadokräm. Mosad avokado, ett stänk citron och vitlök.

Testade än en matsked mosade kidneybönor med pressad vitlök för att se hur blodsockret påverkades. (ej lchf). Det smakade i alla fall bra och hade inte påverkat sockret negativt i alla fall. Låg på 5.6 vid uppvak nu i morse.

Sedan blev det en lång kväll med en rafflande hockeyfinal. Sverige världsmästare igen. Härligt.

Och kolla hur vackert det är i soluppgången när jag passerar älvsborgsbron. Dagen blir bra….i alla fall vädermässigt.

Ha en go dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s