Summerar veckans lchf-mat och tacos på mitt sätt vann, trots mycket utemat.

Sitter och äter en helt normal frukost för mig. Rysk youghurt med smetana och fröblandning och några hallon medan jag funderar på hur hur mina middagsintag sett ut sedan i måndags.

Det blev en vecka med ovanligt mycket mat som jag inte gjort själv. Hoppas att denna veckan kan ändra på det för bäst mat och bäst kontroll över innehållet får jag om jag lagar själv.

Nåja, hur såg veckan ut?

Innan stockholmsresan intogs en lunch på jobbet. Självklart LCHF buffén.

Måndag uppe i Stockholm blev det sen middag. På restaurang TGIF. En medium/rare ryggbiff på 200 gram med fräscha grönsaker och 2 dippsåser.(chimchurry och bearnaise)

Tisdagen bestod av föreläsningar och efter ett par timmar serverades en buffé med karreskivor, zuccinibiffar grönsaker så det fungerade ganska bra.

Efter dagens slut så blev det en enklare greek sallad nere vid Djurgårdsbron.

Onsdagen var en ledig dag och jag tog mig från Trollbäcken in till Scandic Continental för att äta en stadig frukost. Misstänkte att det inte hinns med någon riktig middag då jag skulle köra hem.

Jag hann dock ta ett mellanmål på grädde och jordgubbar nere vid strandvägen.

På hemvägen blev det 2 torra och tråkiga baconlindade korvar och gurkmajonäs på en bensinmack. Inte gott men det mättade.

Torsdag var det dax igen att vara på hemmaplan. Det innebar att jobbets lchf buffé blir perfekt men senare på kvällen efter jobbet blev det en riktigt fräsch ostbricka. Det gick ingen nöd på mig för jag hade fantastiskt sällskap.

Fredag blev äntligen hemlagad mat som jag förberedde dagen innan. Tacos på mitt vis. Perfekt att göra mycket så det räcker flera dagar.

Lördagen gick i träningens tecken. Först bodypump Nordic Wellness Almedal och på eftermiddagen skulle jag titta på Göteborgsvarvet.

Däremellan hanns det med ett besök på Condeco för att fira morsdag 1 vecka i förväg. Sedan en lång promenad hem för att senare gå in till stan igen och äta lite. Det blev restaurang HUMM på hörnet av Engelbrektsgatan och Södra vägen. Där intogs en god ost och charkbricka. Jättegott men det var långsam service.

Ha en trevlig söndag.

Måndag lunch på Träffpunkten

Måndag middag. TGIF på Birger Jarlsgatan.

Tisdag lunch på Teknikföretagen.

Enkel Greek Sallad

Middag på Lilla Rött i Trollbäcken.

Onsdagens middag blev 2 baconlindade korvar och gurkmajonäs så dom var inte värda en bild. Men det blev lite enkelt mellanmål på Strandvägen. Jordgubbar och grädde som sköljdes ned med en Americano.

Torsdag lunch i personalmatsalen Träffpunkten.

Torsdag kväll blev det en underbart god ostbricka med en fantastisk vön.

Fredag blev det tacos på mitt sätt.

Lördag Dags att äta ute igen innan det blev dags för att kolla Göteborgsvarvet. En god ostbricka där jag plockade bort brödet som jag inte kan äta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s