Från vinter till sommar

Här i Göteborg har det inte varit mycket till vinter så jag har knappt tänkt på att jag åker omkring med dubbade vinterdäck på bilen.

I söndags så kom jag på (efter att ha hört det i radion) att det var sista dagen för dubbdäck samma dag. Snabbt in och boka tid när jag ser att alla däckbytestider har stängt. Det innebär (trodde jag) att det skulle bli en lång väntetid innan jag skulle få byta till sommardäck. Direkt på måndag morgon ringde jag Volvo Bil Arendal som direkt skulle hjälpa mig att få en tid. Så nu innan dom öppnar sitter jag och väntar. Dom skulle ta hand om min bil innan öppning så att inga andra kunder skulle påverkas. Känns gott att det är service ut i fingerspetsarna som gäller för dom.

Det innebar att det blev stressigt med frukost men lite gofrukost blev det.

Stekt ägg, bacon och köttbullar.

Ha en go dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s