Stolt tekniklärare. Q vann priset i tävlingen blixtlåset.

På min skola arbetar vi med ung företagsamhet UF och ingenjörstävlingen ”Blixtlåset ”. Enkelt förklarat är blixtlåset en tävling där eleverna utvecklar och tar fram en ny produkt som löser ett befintligt problem.

Tävlingen är rikstäckande och är alltså ett SM för unga ingenjörer. ”Mina” elever tog storslam och vann priset i tävlingen blixtlåset. Dom har utvecklat en app som du använder när du ska köa i affären. Alltså en digital kö där du ser på mobilen när det är din tur. Är det lång kö kan man hinna handla och plocka varor innan det exempelvis är din tur i ostdisken.

Härliga ungdomar. Att åka upp till Huvudstaden och med stenhård konkurrens ta hem tävlingen och 10000:- är stort för dom, skolan och mig.

Grattis Q

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s