Födelsedagsmiddag grillspett på ox- och fläskfilé med sauterade grönsaker.

Nu har jag haft blogguppehåll några dagar. Det har varit fullt upp några dagar med träning och födelsedagsfirande.

Dagen innan födelsedagen firades med en fantastisk person som är viktig för mig. Du vet vem du är. Det blev en promenad längs norra älvstranden i solen. Riktigt härligt väder och vi hann fram i tid till restaurangen.

Det blev fisksoppa (lax, torsk, räkor och musslor). Det var riktigt gott. Var så sugen så jag glömde helt att ta en bild. Ett glas riesling blev det oxå. Restaurang PIGA var namnet.

Efterrätt ostbricka. Det var ju lite kex med mjöl men det byttes snabbt ut mot godkända frökex.

Födelsedagen blev en lugn och lång dag. Började med en promenad för att få igång kroppen. Gick till korsvägen och Ristoria och satte mig i solen med en espresso och rosé. Lugn och skönt.

Senare på eftermiddagen blev det födelsedag med mina närmaste släktingar. Det var svårt att komma på vilken typ av restaurang då det finns så många olika synpunkter på vilken mat som är god i denna lilla grupp.

Det blev restaurang Merlot på Engelbrektsgatan. Ett helt ok val. Det blev grillspett på ox- och fläskfilé med sauterade grönsaker.

Till efterrätt en lite ost och charkbricka.

Efter middagen bytte jag sällskap då vi skulle till Liseberg och lyssna på Hollywood Vampires med Alice Cooper och Johnny Depp som dragplåster. Riktigt bra och säkert över 20 000 framför scenen.

Kvällen avslutades sedan på Gothia Towers med ett glas vin. Dom hade förberett en instagramram som man kunde ställa sig bakom och ta en bild. En lite rolig idé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s