Högrevsburgare på ostbädd med ugnsgratinerade grönsaker

Sen middag blev det idag. Svårt att bestämma sig när tiden är knapp och man är ute på promenad.

Det blev till att glida in i ICA nära och spana in och få tips.

Givetvis köpte jag lite grönsaker det går ju alltid åt och är så nyttigt. Dom kolhydraterna blir man inte tjock av.

Hackade tomater sparris lök purjolök och hyvlade min zuccini och la allt i en liten ugnsform. Jag rev en stark ost och strödde över. In i ugnen 20 minuter i 200 grader.

Sedan blev det stekt högrevsburgare och en ostskiva som las under burgaren. Sedan en klick bearnaise till det på tallriken.

Nu skönt att bara koppla av framför tv:n. Hade ju hoppats hinna köra ett nytt (för mig) grupp pass men tyvärr hann jag inte. Det får bli det vanliga i morgon. Verkar tyvärr bli vikarie då vår ordinarie instruktör är ledig. Få se hur det blir.

Tittar på (hör och häpna) bakprogram i tv4 men känner inget sug. Jag har kommit över den fasen.

4 reaktioner till “Högrevsburgare på ostbädd med ugnsgratinerade grönsaker”

  1. Måste erkänna att jag älskar att baka kakor och har aldrig bakat så mycket som första halvåret med lchf och diabetes typ 2, dock utan sug att äta. Jag bakar bakar och bakar, Som något slags terapi ha ha. Men måste ärligt erkänna att jag verkligen saknar att gå på café och kunna fika, kaffe med grädde (i de fåtal fall det finns där jag bor) känns förhimla trist i längden. Saknar inte det söta så utan mest grejen att fika, och drömmer ibland om en RIKTIG latte! 😉

    Gillad av 1 person

    1. Jobbigt när det är så. Jag har faktiskt inget sug över huvudtaget så jag går hellre till ett bistro och äter en Charkbricka. Kul att du kommenterar. Det uppskattas

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s