Fyll upp kylen

I morse så öste regnet ner på bäg till jobbet. Det såg ut att vara slut på sommarvädret för denna gången. Både skönt och tråkigt. Inne på arbetsplatsen var det tryckande värme redan vid frukost. Den bestod av det gamla vanliga. Rysk youghurt med smetana och fröblandning. Oväntat gissar jag.😁

Efter en svettig förmiddag så börjar solen titta fram och temperaturen börjar närma sig 28 grader. Och dax för lunch eftersom jag vet att det inte blir något mer förrän ikväll. Jobbets LCHF buffé blir platsen för lunchen. Kul att få med lite ”nytt” folk till buffén. God mat och bra pris. 49 :- för nedanstående portion.

Ibland så behövs det fyllas på med lite olika basvaror i kylen.

För mig som äter LCHF så finns det enligt mig ganska mycket att välja på men i korgen nedan ser ni på exempel som går åt mest hemma hos mig.

Rysk youghurt, smetana, lite ägg, ostar och grönsaker är toppen tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s