Korvstroganoff igen efter 2 härliga promenader

Det har ju varit ett fantastiskt väder i förmiddags så en promenad fick det bli. In till Rosencaféet i trädgårdsföreningen och se till att få en plats i solen. Nu blev det bara kaffe men det finns en del bra alternativ för oss som äter lite kolhydrater. Sallader av olika slag som ser fräscha ut.

Hittade en bänk i solskenet. Alla caféplatserna i solen var upptagna.

Efter en kopp var det dax att åka hemåt men vädret sa till mig att promenera så det blev en promenad förbi nya tingsrätten och Ullevi. Solen värmde så det var gott att gå med bar överkropp.

Vid tingsrätten så finns det stora fönster som vätter ut mot vägen och jag sneglade in lite i mörkret i lokalen. Fick då se min spegelbild och undrade vem det var jag såg. Numera behöver jag inte vara orolig över spegelbilden.

Känns dock som om rutorna (inte magrutorna) behöver rengöras ordentligt, så att det går att spegla sig.🤔😄

Efter hemgång en snabb dusch och sedan in i bilen för att åka ner till norra älvstranden. Där är det fint att promenera framför allt när det är bra väder. Medan jag åkte mulnade det på och det kändes som det var på väg en regnskur. Det var ändå skönt att gå runt och titta på dom nya bostadskvarteren och båtarna.

Väl hemma kom det en kortare regnskur medan jag åkte och handlade. När jag kom ut från affären var marken torr igen.

Middagen blev som rubriken säger, korv stroganoff för tredje dagen av fyra. Men vad gör det när den är så god. Det gröna på tallriken är pestodressing och var väldigt gott till detta.

Bifogar receptet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s