Undrar hur mina nästa 800 dagar blir med mat och blodsocker.

Trött efter långkörning från Stockholm till Göteborg. Först 45 minuter från Stockholm city ut ur stan för att tanka innan Södertälje. Sedan nästan 45 minuter stopp utanför Mjölby där en långtradare kört av vägen och 2 bilar på något sätt krockat. I ett sådant läge är jag glad att jag äter LCHF. Maten jag åt tidigare mättade ordentligt så jag fyllde bara på med vatten.

Nu är dagen avklarad och middagen blev en blandning av grönsaker, pastrami, rostbiff, fetaost och brie. Nu 4 timmar efter är jag inte ens i närheten av att vara hungrig. Skön känsla. Så färgglad mat samt mättande och god. En bubbelvatten blev det oxå.

Står och väntar på bussen och konstaterar att det bara är 20 grader idag. Nu är allt som vanligt igen.

Trafiken ringlar sig långsamt fram och irritationen börjar synas hos medpassagerare. Igår och förra veckan tog det över 2 timmar att åka en sträcka som normalt tar 30-40 minuter. Trasig Götaälvbro, trasiga spårvagnar och bussar. Galen värme i bussarna eftersom det är varmt ute och föraren får inte öppna dörrarna när det är stopp på bron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s