Det känns som, sommar och sol.

Idag var inga speciella aktiviteter inplanerade förutom 2 tuffa träningspass. Det var tungt, dels för att det är 2 tuffa pass samt att min sparringkompis som ger mig det där extra saknades. Men det gick i alla fall till slut.

Kände att jag ville utnyttja det härliga vädret så det blev faktiskt en promenad till stan. Träden är så vackra både vita och rosa körsbärsblomster. Fast tittar man ordentligt så faller blommorna av i blåsten.

Fick tips av en vän om att det finns bra sallader på JOS som ligger på avenyn. Och det stämde verkligen. Det blev en lax och pestosallad med zuccinipasta och mozzarella. Det var saftigt och fräscht. Hit går jag garanterat igen. Det finns även en JOS vid domkyrkan.

Nu sitter jag vid Bältesspännarparken och njuter i solen och försöker få till detta blogginlägget.

Vad gör ni en solig dag som den Här?

Ha det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s