Känner mig däckad

Börjar dagen på gymmet. Bodypump på schemat. Ett riktigt bra pass men saknade min träningskompis. Tufft att pressa sig lika mycket utan mitt stöd. Men det gick bra. Instruktören Victoria är riktigt duktig och coachar bra.

Efter att utfört ett ärende med bilen så konstaterar jag att bilen lutar misstänkt. Hela vänstersidan lutar. Jag tittar på däcket och ser ett 3 cm stort jack/hål i det. I dom moderna bilarna finns inga reservdäck,och ingen domkraft. Som tur var så parkerade jag nära ett ”däckhotell” som efter någon timme hjälpt mig få på ett däck på min fälg så att jag kan fortsätta köra. På måndag kommer 2 nya däck som ska sättas dit. Skönt i alla fall att jag kan köra bilen med däckfirmans däck.

Det får bli en promenad till stan så jag kan njuta lite av det fina vädret.

Pausar vid Pixbar och sätter mig på serveringen där i solen.

Får njuta innan det är dax för att fixa något att äta. Funderar på utemat på stan

Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s