Och nu……så lämnar tåget Borlänge centralstation

Efter ca 10 000 steg, en greek sallad på ”Basilica” inne på kupolen och ett glas vin på ”äteriet” alldeles utanför centralen sitter jag nu på tåget mot Göteborg.

Har försökt att glida förbi ett antal matserveringar dom här 2 dagarna och har kollat och konstaterat att dom allra flesta faktiskt har bra alternativ om man väljer bort pommes, potatis, ris och pasta. Några ersatte pastan med zuccinipasta. Riktigt gott och fräscht. Några, framförallt salladsbarer där kunde man fritt välja ungefär som när man beställer tapas. Välj det du kan äta.

Unna dig att må bra.

Ibland kan det vara långtråkigt att vänta på tåget men i det här fina vädret hann jag med en promenad på 10 000 steg vilket gjorde att jag fick syn på ”äteriet” som har uteserveringen öppen. Jag gick in för att beställa en kopp kaffe med grädde men kommer ut med ett stort härligt glas med rött vin. (Masi). Perfekt i solskenet.

Men nu avkoppling på tåget. Undrar om ni är med mig här.

Välkomna att kommentera så känns bloggen mer levande.

Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s