Det kom ett mess… från ”Kostdoktorn”.

Sitter vid bubbelpoolen och summerar trippen till Borlänge. Maten har fungerat alldeles förträffligt. Jag var ju lite osäker på en av dippsåserna igår och hur det skulle påverka blodsockret. Det var inga problem. Låg stabilt på 6 vid uppvak.

Satt och såg champions leauge igår på O’Learys och som ensam är det inte alltid lätt att få en plats. Nu slumpade det sig så att jag fick bordssällskap av en läkare. Ej specialiserad inom något specialområde än men det visade sig att hon hade riktigt bra kunskaper om diabetes och kost vilket gjorde att det fanns lite att prata om. Riktigt trevligt var det. Tack skall du ha.

Matchen….undrar ni. Real Madrid vann med 2-1 mot Bayern München.

Under middagen så fick jag bland annat ett ”mess” som fick mig nyfiken. Det var en en kvinna från ”Kostdoktorn ” som berättade att hon läst lite från min blogg. Det var ju kul. Jag fick även frågan om jag kan tänka mig att vara med som ”framgångshistoria” på deras hemsida. Spontant säger jag ”självklart”, men hur bör jag tänka? Jag har ju aldrig läst den hemsidan tidigare, men nu när jag går in och tittar på den så är det ju i stora drag exakt som jag äter.

Hur tänker ni andra?

Dax att gå ner från poolavdelningen och packa ihop inför hemfärden. Tar med mig ägg från frukostbuffén så jag är garderad.

2 reaktioner till “Det kom ett mess… från ”Kostdoktorn”.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s