Frozzypack

För mig som har diabetes typ 2 så är det matplanering 24 timmar per dygn. Då jag behöver åka exempelvis tåg en längre sträcka så finns det bra alternativ att packa ned lite olika saker att ha med dig.

Jag har sedan länge använt mig av ”Frozzypack”. Lådor med kylklamp i locket

Idag bär det iväg på en 2 dagarstripp med tåg till Borlänge.

Finns förmodligen inte jättemycketatt köpa på tåget när jag blir hungrig.
2 ”Frozzypack” i olika storlek packas med dels ägg, babybelost, salamikorv (ej med på bild), pumpa och solrosfrön och Rysk youghurt (burken får inte plats i lådan. Kaffe ska väl kunna köpas på tåget men tar med en Nocco proteinkaffe .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s