Lite inspiration från jobbets LCHF buffé.

Efter en lång och påfrestande förmiddag och man bara är sådär hungrig och ska hämta matlådan och värma maten. Det är då man kommer ihåg att matlådan inte finns med mig idag. Normalt skulle man ju gått hungrig resten av dagen och blivit sugen på något.

Som tur är så har min arbetsplats en så bra buffé där både vegetarianer och LCHFare kan stilla sin hunger. Som jag även visade igår på bild så ser maten fräsch ut. Idag bjöds det på Rostbiff, fiskfärsbiff & kyckling. Till det plockade jag ihop lite aubergine, 3 sorters ost lök, och lite olika oliver.

Jag lär förmodligen hålla mig mätt hela kvällen. Nu 4 timmar senare är jag fortfarande proppmätt. Och det var inget onyttigt på tallriken.

Sitter på balkongen och njuter i solskenet. Solen känns varm trots att klockan är 18.00. Sommaren kanske inte är så långt borta ändå

Trevlig kväll.

2 reaktioner till “Lite inspiration från jobbets LCHF buffé.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s