Godmorgon

En ny morgon har infunnit sig efter en superkort natt. Det kändes som om jag knappt hann somna innan det var dax att stiga upp.

Efter jobbet på måndagen blev det först en lång promenad till gymmet för att där delta i först ett pass Bodypump som är ett förkoreograferat styrkepass med instruktör som leder ett pass på 60 minuter. Där använder man sig av en skivstång med viktplattor som enkelt kan bytas ut, eller i vissa övningar bara lösa viktplattor eller egen kroppsvikt om det känns bäst. 10 låtar, 1 uppvärmning, 1 nedvarvning och 8 låtar för 8 olika muskelgrupper. Riktigt bra och tungt pass där alla kan reglera sina vikter efter egna förutsättningar. Jag har även världens nästa inspirationsperson som får mig att ge mer. Helt underbart är det.

Därefter 1 timme koreograferad Cardiostep som i stora drag kan beskrivas som en timme där 3 block koreografi på stäppbräda tränas in. Mellan dom olika blocken varvas det olika styrkeövningar. När dom 3 blocken tränats in och styrkeövningarna genomförts så blir det ”final”. Då ska dom 3 olika blocken sättas ihop och genomföras. Det är roligt, jobbigt och svettigt.

Efter 2 sådana pass är man uppe i varv och adrenalinet flödar i kroppen.

Förutom att må bra generellt efter passen så blir även blodsockernivån bra.

Nu dax att börja jobba och se fram mot en bra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s