Testar att äta mer protein innan träningen.

Jag har ju koll på mitt matintag och blodsocker men efter diskussion med min träningsinspiratör fick jag lite tips om att äta lite annorlunda för att bygga upp musklerna nu när jag gått ner i vikt. Det kan nog hjälpa till att forma om kroppen på ett positivt sätt. Började att kostregistrera några dagar förra veckan och bestämde mig för att äta lite mer protein (kött, fisk, fågel osv). Det jag märkt direkt är att när jag äter ca 1.5 timme innan styrkepass så orkar jag mer och är inte lika slutkörd efter ex bodypumpen.

Idag valde jag att gå till en italiensk restaurang bredvid gymmet. Jag frågade om dom kunde fixa till en liten charkbricka och det blev bättre än väntat. Ost och chark som dom ordnade speciellt för mig. Normalt var portionen större men då hade jag nog inte kunnat träna….eller hade jag det? I vilket fall blev det ett bra genomfört pass och jag orkade köra tufft trots värmen.

Innan träningen hade jag även lite utrymme att gå en promenad på ca 6 km. Från gymmet och runt slättadamm. Så fin miljö och vädret visade sin bästa sida.

Givetvis så blev det en liten lunch tidigare under dagen. Jobbets LCHF buffé som vanligt. Mättande, billigt och gott.

Verkar som om jag hann med mycket idag. Det blev även en kopp kaffe på Alkemisten där det visade sig att baristan hade diabetes så det blev lite prat om kost och motion. Det var ju trevligt eftersom jag satt helt själv.

Ha det bra alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s