Laxsida med tomat & chili creme fraiche och 21000 steg

För er som har läst tidigare inlägg så har jag ju lyckats repa upp hela vänster framdäck så att det gick att stoppa i minst 3 fingrar. Skickligt gjort av mig….eller inte. Nu var det så att pga att höger framdäck också började bli gammalt så blev det till att betala för 2 nya däck. Hujeda mig vad dyrt det blev.

Efter det, så fick jag ju gått min promenad till Slottskogen där jag avnjöt min medhavda matlåda som finns i mitt förra inlägg, och fortsatte sedan till Botaniska trädgården som blommar för fullt. Tog en del bilder.

Nu hemma igen. Nya däck, seg i benen men känner att det är dax att fixa iordning middagen.

Laxsida läggs i en långplåt eller form. Bred ut förslagsvis creme fraiche på laxen. Välj smak själv. Jag brukar mosa i fetaost som passar så bra till lax.

Sedan valde jag att ta ett par sparris, hacka purjolök och rödlök, blomkål haricots verts och lite gurkmeja.

Medan maten står i ugnen så finns det tid att koppla av på balkongen i solskenet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s