”Lugnet efter stormen”

När länken om min ”framgångshistoria” dök upp på kostdoktorns hemsida igår, så var det riktigt många ”likes” på Facebook igår. Det var dock en uppmuntran som värmde mest. Min viktresa har ju gått bra ända sedan start men att komma igång med intensifierad träning har jag endast 1 person att tacka för. Jag har fått mycket stöd och hejarop och vi har nog inspirerat varandra. Tack Du vet vem du är.

Att minska i vikt är ju något som är få förunnat. Det gäller att förstå hur man gör det utan att gå in i en svältdiet och därefter när man gått ner till sin målvikt, så äter man som vanligt igen och går upp.

Ikväll 3 maj ska jag gå och lyssna på en inspiratör av rang. ”Äntligen sockerfri” eller som hon heter Louise Hafdell kommer till Göteborg och berättar om sin resa. Kommer jag ihåg rätt så är det 55 kg minus för henne. Hon ”unnar sig att må bra”. Ska bli intressant.

”Lånar” en bild från hennes instagramkonto för er som inte vet vem hon är.

Hennes hemsida med inspiration heter https://www.louisehafdell.se

Men först en härlig dag på mitt jobb. En fantastisk arbetsplats med härliga kollegor och inspirerande arbetsuppgifter.

Ha en go dag önskar jag från frukostsoffan. Repris från igår. Rysk youghurt med smetana och fröblandning.

Lägger även upp några härliga bilder tagna från Lindholmen dels mot Älvsborgsbron och en mot Stena Lines terminal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s