Vardagslunk igen.

En härlig helg med träning fint väder och god mat är avklarad. Helgen bara rusade iväg och vart tog natten vägen? 5,5 timmar sömn med ett kortare avbrott vid 01.00. Därefter kändes det som klockan blev 04.45 på bara några sekunder.☀️

Sitter på bussen och tittar ut. Det är lite mulet fortfarande men det ser ändå ut som om bladen på träden verkar vilja komma fram. Alla trädgårdar börjar prunka. Ser även att rådjuren har mycket att äta. Både penseer och pelargoner är snyggt avbitna och bara stjälkarna är kvar. Undrar om någon av grannarna och vännerna planerar för rådjursstek?😂😂😂

Frukosten ska ju oxå intas och det blir en enkel med rysk yoghurt och smetana blandat med fröer.

Ha en go dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s