Göteborg…… våren här är helt fantastiskt underbar.

Som jag skrev i morse så är vädret underbart. Det gäller att ta till vara på dagen.

Började med att inhandla lite möbler till balkongen på Mio möbler. Som tur var fanns allt i lager så det var en snabb och lätt shopping. 10 % värdecheck delades ut så 409:- skulle jag nu kunna handla prylar för. Bra tyckte jag och plockade åt mig lite prylar. Väl vid kassan så visade det sig att den intjänade rabatten kunde användas först om 14 dagar. Så det blev att lämna tillbaks prylarna och komma tillbaks senare.

Efter handlingen och möbleringen av de nya stolarna och bordet så skulle det bli en liten utflykt till Slottskogen i Göteborg. Givetvis känner alla till den parken…eller hur.

Där träffade jag bästa sällskapet och det blev promenad och picknick.

Vi kom exakt i tid till matning av Humboldtpingvinerna och begav oss senare iväg upp för backen till älgen. Det tog någon minut innan vi såg älgen. En gammal och trött älg.

Rätt som det var hördes ett ”tjut” som kom en bit ifrån. Det lät som en påfågel och mycket riktigt. Efter att vridit huvudet såg vi en fantastiskt fin fågel som spände ut sin fjäderprakt. Visst är påfågeln en riktigt vacker fågel?

Efter en promenad så blev det dax för en fika. Hembryggt kaffe som min vän hade med sig och lite salami och parmesan som jag plockat med mig. Det var riktigt trevligt och uppskattat av oss båda.

Sedan fortsatte promenaden och det såg ut som om regnet hade kommit till Göteborg. Vi sköljdes åt och jag påbörjade promenaden hemåt. 9000 steg avklarade och ytterligare 10 000 innan jag var hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s